Familieterapi

Familieterapi

Det er normalt at have problemer i familien. Det er også normalt at være ked af det, vred eller at føle sig forkert i nogle sammenhænge. Det kan medføre dårlig stemning i familien, måske skænderier eller anden ukærlig omgangsform.

Familievejledning kan være flg. problematikker:
Gør vi det rigtige? Er der noget som er rigtigt?
Vores barn vil ikke sove
Vores børn skændes hele tiden
Vi råber altid af hinanden
Barnet græder meget

Vi kan ikke få vores barn/børn til at samarbejde
Det kan ændres og det er aldrig for sent!

I familievejledning eller familierådgivning kan jeg tilbyde jer et pusterum, hvor I kan få et overblik over hvad der er på spil i jeres familie. Man kan mødes hele familien eller måske kun mor og far første gang.

Danske familier har TRAVLT i dag. Man lever efter et stramt program, og så kan følelsen af træthed, opgivenhed, skyld og dårlig samvittighed fylde rigtig meget i hverdagen.

Familieterapi kan hjælpe med at afdække hvilke faktorer eller hvilke mønstre, der skaber problemer i familien, og hvor i samspillet der sker misforståelser. Hvad er det f.eks. som gør, at man ikke forstår hinanden, og at der opstår dårlig stemning, frustrationer eller skænderier?

Familieterapi kan hjælpe jer med at udtrykke personlige følelser, og finde plads til ønsker og behov for alle i familien, også i en travl hverdag.

Familieterapeut Michael Gunnersen

Vesterbro 18
2.tv.
9000 Aalborg

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen