Sammenbragte familier

Terapi til sammenbragte familier

Som familieterapeut har jeg i mange år beskæftiget mig med sammenbragte familier og de udfordringer, der kan opstå, når to familier bliver til én.

Mange sammenbragte familie bliver udfordret og når det kommer til ‘dine, mine og vores’ kan det være svært at finde sin rolle i familien. Når forelskelsen har lagt sig og det igen bliver hverdag, vil man som sammenbragt familie stå overfor andre – og flere – problematikker, end traditionelle familier med fælles børn. 

Mine mange års erfaring som familieterapeut har givet mig redskaberne til at kunne rådgive og vejlede jer til at lykkes på den lange bane – også som sammenbragt familie. Så søger du hjælp til din sammenbragte familie, så er du kommet til det rette sted. 

Børn i sammenbragte familier – giv plads og vælg dine kampe  

Det kan være svært at finde sin rolle som bonusmor- eller far. Hvor meget skal man blande sig i opdragelsen af sin partners børn? Og hvor meget skal man involvere eks’erne?  Der er mange spørgsmål og problematikker, som der skal tages stilling til og ofte kan det være en god idé at få øjne udefra på situationen. 

Så har du brug for hjælp til at være bonusmor? Jeg giver dig teknikker, så nemt bliver klædt på til opgaven.

Hvordan og hvor tidligt skal børnene inddrages? Dette er et emne, der ofte fylder meget hos nye sammenbragte familier. Alle familier er forskellige og der findes ikke ét rigtigt svar herpå. Hos mig kan vi diskutere hvad der er det rigtige for lige netop jeres familie for at få den bedste start, da den nye familiestruktur kan være utroligt overvældende for både børn og voksne pludseligt at skulle forholde sig til.

Krise i den sammenbragte familie 

Er der opstået kaos i den sammenbragte familie og har i brug for hjælp og råd til at komme på den anden side af krisen? Det kræver hårdt arbejde at lykkes som sammenbragt familie, men det er langt fra umuligt.

Familieterapeut Michael Gunnersen

Nytorv 11
2. sal
9000 Aalborg

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen